Rradhime Vlore Bella Vista hotel kerkon Kamarier dhe Ndihmes, Kuzhinier dhe Ndihmes, dhe sanitare 77 views1 application

Hotel Bella Vista

Kerkon te punesoje:

•Kamarier
•Ndihmes Kamarier
•Kuzhinier
•Ndihmes Kuzhinier
•Sanitare

Pagesa e kenaqshme
Sigurohet Fjetja dhe Ushqimi

Adresa: Rradhime, Vlore
Kontaktoni: 0683683790

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim