Rradhime Hotel Bella Vista kerkon te punesoje Picajol Kamarier Ndihmes Kamarier dhe Kuzhinier 126 views2 applications

Hotel Bella Vista
Kerkon te punesoje

Picajol
Kamarier
Ndihmes Kamarier
Kuzhinier

Pagesa e kenaqshme
Sigurohet Fjetja dhe Ushqimi

Adresa: Rradhime,Vlore
Kontaktoni: 0683683790

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim