Agronom si Përfaqësues Tregtar 88 views2 applications

Jeni Agronom dhe po kërkoni një aventurë të re profesionale? Ejani dhe bashkohuni me ne në Filialin tonë të Ri Timac Agro Albania!

Timac Agro është një kompani tregtare shumëkombëshe me aktivitet global në fushën e plehrave dhe produkteve ushqimore të kafshëve. Ne po zgjerojmë rrjetin tonë duke krijuar filialin tonë të ri, Timac Agro Albania, dhe po kërkojmë Përfaqësues Teknik të Shitjes (Agronomë) të apasionuar në zonën veriore, jugore dhe qendrore të Shqipërisë.

Kandidati ideal duhet të ketë:

 • Studimet për bujqësi mundësisht të përfunduara me diplomë bachelor
 • Përvoja e punës mesatarisht 3 vjet është avantazh
 • Aftësi komerciale
 • Njohja e fermerëve në zonë është një avantazh
 • Patentë shoferi kategoria B – e detyrueshme

Përshkrimi i punës

 • Aktivitete specifike për promovimin dhe shitjen e produkteve të Timac Agro, në emër të merkarizmit lokal, të portofolit të kompanisë për fermerët në zonën e caktuar
 • Ofrimi i konsulencës në fushën e te ushqyerit, me qëllim promovimin e praktikave më të mira dhe moderne tek klientët e kompanisë.
 • Kuptimi i biznesit të klientëve dhe propozimi i zgjidhjeve të përshtatura për nevojat e tyre
 • Analiza e tregut dhe konkurrencës së zonës

Zona : Veri, Jug , Shqipëri Qendrore

Të interesuarit të aplikojnë në adresat:

dimitrios.roumeliotis@gr.timacagro.com 

zenia.mengjezi@ese.timacagro.com

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Profili Agrobiznes