Roal Food kerkon te punesoje Faturiste me ose pa eksperience 253 views1 application

Job Expired

Roal Food kerkon te punesoje ; Faturiste me ose pa eksperience

Vendi i punes eshte per departamentin e finances .

  • Do kete ne pergjegjesi ndjekjen procesit ditor qe lidhen me porosite.

Detyrat

Do konvertoje Porosi ne Fatura Shitje me ane te programit Financa 5 sipas zonave per shperndarje.

Kualifikimet

  • Te kete njohuri baze ne program financiar. Avantazh nese njeh : FINANCA5
  • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office. me shume ne Excel.
  • Te kete deshire per te punuar ne grup.

Me pike Grumbullim ne Yzberisht ose tek Nenkalimi Fabrika Miellit
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: hr.roalfood@outlook.com ose cel:

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim