Roal Food kerkon menaxher rrjete supermarketesh per Tiranen dhe Elbasanin 102 views

Kompania Roal Food kerkon te punesoje Menaxher rrjeti supermarketesh per qytetin e Tiranes dhe Elbasanit

  1. Përgjegjës për rritjen e shitjeve dhe bazës së klientëve.
  2. ​Arritja e planeve të shitjeve
  3. Ndjekja e routit të përcaktuar

Kualifikimet

  • ​Të zotërojë leje drejtimi automjeti pasi zona mbulohet me mjetin e punes
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
  • Të jetë këmbëngulës dhe të ketë fokus tek objektivat.
  • Eksperienca perben avantazh.

Orari i punes : 08:00-16:00
Paga shume e kenaqshme, e sktukturuar ne page baze + bonuse
Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në ne adresen : hr.roalfood@outlook.com ose Cel. :

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim