Risto group shpk, kompani distributore e produkteve te ndryshme ne Shkozet, kerkon te punesoje Shofer te kategorise B 107 views

Risto group shpk, kompani distributore e produkteve te ndryshme ne Shkozet, Durres
kerkon te punesoje:

Shofer te kategorise B

Kualifikimet:

 • Të zotëroj patentë të kategorisë B
 • Preferohet te kete eksperience ne shperndarjen e produkteve
 • Mirëmban mjetin qe ka ne përdorim
 • Te jete person i përgjegjshëm dhe i besueshëm

Ofrohen:

 • Kushte shume te mira pune
 • Orari i punes 8:00 – 17:00, me 1 ore pushim ne dreke
 • Page shume e kenaqshme + sigurime shendetsore
 • E diela pushim
 • Ofrohen pushime vjetore, 1 jave ne vere dhe 1 jave ne dimer.

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne: +355 69 404 1612

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Durrës
 • Profili Ndertim