RINAS TIRANE, OFROHET VEND PUNE SHOFER BETONIEREJE 55 views

Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Tiranes, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Shofer Betoniereje ne zonen e Rinasit

Kriteret e profilit:

– Disponibilitet i menjehershem
– Korrektese dhe pergjegjshmeri
– Eksperience pune e meparshme

Ofrohet:

– Page 60,000 L
– Siguracione te paguara
– Oret shtese te paguara
– Transport i perfshire

* KUSHT I DOMOSDOSHEM: Kandidati duhet te jete i pajisur me patente C / CE & Karte Tahografi.

Cdo aplikant i interesuar mund te aplikoje ne: 0676888699

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim