RHG Sh.p.k ofron vend pune ne pozicionin e Magazinierit 319 views

Job Expired

Ofrohet vend pune ne pozicionin:

 • Magazinier.

Objektivat Kryesor i Magazinierit:

 • Te kontrolloje te gjithe mallin qe hyjne dhe dalin ne hapesiren qe ka nen pergjegjesi si dhe te sistemoje ate ne sektoret perkates.
 • Te kontrolloje vazhdimisht gjendjen fizike dhe ate qe ka  te ngarkuar ne sistemin financiar.
 • Te kujdeset per mirembajtjen e magazines si dhe per te gjitha te mirat materiale te vendosura ne hapesiren qe ka nen pergjegjesi dhe administrimin e mallit brenda saj.
 • Te kete nen kontroll inventarin e aseteve ne pergjegjesi te magazines.
 • Te kontrolloje sasine dhe cilesine e te gjithe produkteve qe hyjne e dalin,si dhe te beje sistematikisht inventaret per te gjithe sektoret e magazines.
 • Te respektoje rregullat dhe funksionimin e magazines duke mos penguar procesin e punes.
 • Te beje ne baze te flete-hyrjeve,flete-daljeve,flete-shoqerimet,ngarkimet- shkarkimet dhe kontrollin e cilesise se produkteve qe hyjne e dalin nga magazina; keto te paraqitura edhe ne sistemin financiar.
 • Te mbaje dokumentat e meparshme, si flete-hyrje,flete-dalje,kartela,liber magazine,flete-kerkese,flete-shoqerimi dhe Proces-verbal etj.
 • Te kordinohet me operatorin e Finances mbi inventarin e magazines gjate procesit te dorezimit te materialeve.
 • Te dorezoje ne afat dokumentat e kerkuara nga Financa.
 • Te raportoje tek Financa per punen e kryer dhe problemet qe ka.
 • Te ruaje dokumentaciionin e levizjeve te magazines fizikisht dhe ne sistemin financiar.

Kualifikimi i Kerkuar:

 • Te kete mbaruar shkollen e larte,preferohet dege te Ekonomikut.
 • Te kete njohuri te programit financiar NAV.
 • Te kete aftesi baze ne perdorimin e kompjuterit. (Microsoft Office).
 • Njohuri te gjuhes angleze perben avantazh.

Aftesi te kerkuara:

 • Te jete korrekt dhe fleksibel.
 • Te jete i organizuar dhe i komunikueshem,per punen ne grup.
 • Te jete i komunikueshem dhe pergjegjes per zbatimin e detyrave te ngarkuara.

Eksperienca:

Minimumi 3vjet me eksperience si magazinier.

 

*Per te aplikuar ne kete pozicion pune ju lutem dergoni CV-ne tuaj ne email-in tone :rhg.hrassistant@gmail.com ose ne nr.tone te celularit: +355 69 707 9300.

SHENIM:

Kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.

*Vetem kantidadet e perzgjedhur do te kontaktohet per interviste pune.

 

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Pallati Ambasador 3, Kati 16, Tirane
 • Tel/Mob 069 70 79 300
 • Profili Restorante