Revo Hospitality Group shpk ofron punë në pozicione 318 views

Revo Hospitality Group sh.p.k bazuar në marrëveshjen me MK Hotel po kërkojnë të rekrutojnë kandidatë me përvojë për t’u bashkuar me ekipin tonë në hapjen e MK Hotel Tirana në pozicionet:

 • Koordinatori i Departamentit të Recepsionit
 • Recepsionist/e
 • Recepsionist (Turni i tretë)
 • Agjent Rezervimi
 • Menaxhere Pastrimi
 • Asistente Menaxhere Pastrimi
 • Punonjëse Pastrimi
 • Menaxheri i F&B
 • Barist
 • Kamarier/e
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës kuzhinier/e
 • Pjatalarës/e

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV tuaj në adresën e email hr@rhg.al me subjekt pozicionin që dëshironi të aplikoni.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,
do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008
“Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Adresa:

Revo Hospitality Group shpk
Rruga “Papa Gjon Pali II”,
Ambasador 3
1001, Tirane. Albania
Tel: +355 69 707 9300

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 15 Jobs
 • Location Albania