Revista Moneys është një revistë ndërkombëtare e njohur për historitë e saj të suksesit të mahnitshme. Ne po zgjerohemi dhe po kërkojmë një gazetar të pasionuar për të na bashkuar. 130 views

REVISTA MONEYS KERKON TE PUNESOJE GAZETARE

Revista Moneys është një revistë ndërkombëtare e njohur për historitë e saj të suksesit të mahnitshme. Ne po zgjerohemi dhe po kërkojmë një gazetar të pasionuar për të na bashkuar.

**Detyrat Kyçe:**
1. Kërkoni, shkruani dhe redaktoni artikuj dhe reportazhe për revistën tonë.
2. Kryeni intervista dhe merrni pjesë në ngjarje sipas nevojës.
3. Bashkëpunoni me ekipin redaktues për të gjetur dhe zhvilluar ide për histori.
4. Menaxhoni projekte nga konceptimi deri në përfundim, duke siguruar dorëzimin në kohë.
5. Ruani standardet më të larta të integritetit dhe etikës gazetareske.

**Kualifikimet:**
1. Të flisni rrjedhshëm anglisht me aftësi të shkëlqyera komunikimi verbale dhe shkrimore.
2. Prani e fortë në kamera dhe përvojë në kryerjen e intervistave.
3. Përvojë e provuar në menaxhimin e projekteve.
4. Përvojë e mëparshme në shkrim për një revistë anglisht ose publikim të ngjashëm.
5. Aftësi për të punuar nën afate të ngushta dhe menaxhimin e shumë detyrave njëkohësisht.
6. Diploma e licencës në Gazetari, Komunikim ose një fushë të ngjashme.

DERGONI CV EMAIL
editor@moneysmagazine.com

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 145 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim