Retention Italisht 40 views

Euro Call eshte ne kerkim te Agjentit Retention per gjuhen Italiane me eksperience pune min 1 vit ne fushen e telemarketingut Forex.

1.Te zoterojne mire gjuhen
2. Te kene profesionalizem dhe kerkese pune
3.Te jene ambicioz per punen
4.Te kerkojne nga vetja me teper dhe te kene ego per punen
5.Te dine mire rregullat ne fushen e punes si Retention.

Aplikantet te dergojne Cv e tyre ne adresen e mailit hreurocall@gmail.com
Kontakt : 0699713607

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bllok
  • Tel/Mob +355699713607
  • Profili Call Center