RETENTION – Greqisht (800-1100 euro + very attractive commission structure!!!) 21 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore
me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të huaj, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

RETENTION (greqisht)

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Arsim i Mesëm ose i Lartë
Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 1 vit eksperiencë pune ne retention
Aftësi:
– Njohuri shumë të mira të gjuhës greke (e detyrueshme)
– Të jetë i/e aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
– Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
– Entuziast/e dhe ambicioz/e në arritjen e rezulateve.

Salary: 800-1100 euro + very attractive commission structure!!!

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 25 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime