Restorant SAMOA në Palasë kerkon Ndihmës Kuzhinier/e, Sallatier/e, Sanitare 81 views1 application

Restorant SAMOA në Palasë kërkon të punësojë:

  • Ndihmës Kuzhinier/e
  • Sallatier/e
  • Sanitare

Pagesa e kënaqëshme
Akomodim dhe Ushqim përfshirë

Personat e interesuar mund të dergojne cv-te e tyre dhe të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:
Email: magdalenapinguli@yahoo.com
Tel: 0672033327

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
  • Tel/Mob +355672033327
  • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem