Responsible Project Engineer 100 views

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: 

Responsible Project Engineer (Inxhinier Ndërtimi)

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të kenë përfunduar studimet e larta në degën Inxhinieri Ndërtimi.
-Të kenë minimumi 5 vite eksperiencë pune në këtë profil.
-Të kenë punuar në projekte ndërtimi me sistemin FIDIC ose PRAG.
-Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al deri në datën 30.11.2020.

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar CV-së do të njoftohen për intervista.

Me ne më të suksesshëm!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave
  • Tel/Mob Tel/Fax: +355 44530154
  • Profili Punesim