Republika Ceke | Punesim afatgjate ne fabrike 33 views

Alxher Services hap vende vakante pune pa kualifikim, eksperence apo gjuhe te huaj ne: Republiken Ceke

Profili i punes: Fabrike (paketim)
Kohezgjatja: 2 vjecare e rinovueshme
Mosha e lejuar: deri ne 40 vjec (F&M)
Eksperience e meparshme: jo
Gjuhe e huaj: Jo (njohesit e gjuhes angleze kane perparesi)
Aplikim ne Cift: Po

Kushtet e punes:
– Paga per oret baze 1100euro-1250euro
– Akomodimi + Ushqimi: i perfshire
– Mundesi per te punuar orare shtese

Per me shume informacion rreth pozicioneve te puneve dhe menyres se aplikimit ju lutem na vizitoni ne rrjetet tona sociale Facebook https://www.facebook.com/alxher.services dhe Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/

JU MIREPRESIM
Alxher Services

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 17 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence