BClever Agency kerkon te zgjeroje stafin e saj me konsulente dhe rekrutues te jashtem.

Aplikantet duhet:

– Te jene energjike, te shkathet dhe te vetemotivuar

– Preferohet te kene patur eksperience te meparshme si rekrutues te jashtem ose terreni

– Te jene njohes te mire te te pakten njeres prej gjuheve italisht/anglisht

– Te jene njohes te mire te vendodhjeve, rrugeve, zonave ne qytetet respektive

 

Aplikantet e perzgjedhur do te kene nje faze paraprake trajnimi.

Aplikantet duhet te dergojne CV-te e tyre te perditesuara ne rekrutimp@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim