RECEPSIONISTE 200 views5 applications

Përshkrimi
RUSSIAN HOUSE OF BEAUTY kerkon te punesoje RECEPSIONISTE

Detyrat

Mirëpret klientet dhe siguron ambient sa më miqësor për klientet.
Përgjigjet në telefonata dhe e-mail.
Organizon rezervimet dhe takimet.
Kryen pagesën dhe faturimin për shërbimet.

Kualifikimet

Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese,
E motivuar për punë.
Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office.
Te jete fleksibel me oraret e punes.
Avantazh do të kenë kandidatët që kanë eksperiencë të mëparshme pune në profilin e recepsionit.

Shënime

Te interesuarit mund te dergojne C.V. e tyre ne adresen e-mail: hr@salillari.al ose te kontaktojne tek numrin e telefonit: +355 69 97 68 191

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Marko Bocari
  • Profili Estetike, Parukeri
Connect with us
Contact Us
Job Expired

Rekrutim.al ofron mundesi punesimi ne pozicionin Recepsioniste

Pergjegjesite

Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët si filozofi bazike e hotelit.
• Konatktimi me mirësjellje e mysafairëve potencial të cilët interesohen për shërbime të hotelit
• Plotësimi dhe mirëmbajtja e regjistrimeve të Librit të porosive
• Rikontaktimi i mysafirëve të interesuar
• Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritë në hotel
• Evidentimi i mysafirëve të cilët vendosen në hotel në Librin e mysafirëve
• Kërkimi i dokumentacionit personal, fotokopjimi dhe mirëmbajtja e tyre
• Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët
• Komunikimi sipas kërkesës promocionet e hotelit, atraksionet lokale dhe pikave tjera të interesit

Aftesite

• Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
• Njohja e gjuhës angleze
• Të jetë komunikative
• E motivuar për punë
• Aftësi për punë nën presionin e kohës
• Gatishmëri për punë jashtë orarit

Per aplikime na dergoni CV-ne tuaj ne adresen e email-it hr@eliteinternational.al me subject “Recepsioniste”

Ju mirepresim!

Cel : 0676006030

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.Skeder Korfuzi, Kompleksi Usluga
  • Profili Punesim
Contact Us