Recepsioniste 119 views

Për një Klinikë Dentare, kërkohet një Recepsioniste,

 

Kërkohet:

 

-Të menaxhojë rrjetet sociale të klinikës

-Përgjegjëse për pritjen e telefonatave dhe pacientëve

-Menaxhon rezervimet e takimeve

-Të njohë mirë gjuhen italiane/angleze

-Të ketë aftësi të mira kompjuterike

-Eksperienca të mëparshme pune në profil të njëjtë përbën avantazh

-Të jetë e komunikueshme dhe korrekte

 

Ofrojmë:

-Pagë të kënaqshme

-Kushte shumë të mira pune

-Kontratë e rregullt pune

 

 

-Të tjera:

-Orari 09:00-17:00 e hënë -e premte/e shtuna 09:00-14:00

 

 

Adresa: Llazi Miho 2, Tiranë

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e emailit: info@altoparlant.us

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083