Kerkojme punonjes nga Jugu ose Vlora, per profilin RECEPSIONIST 152 views4 applications

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një resort në Palasë, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

RECEPSIONIST

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT
– Përgjigjet dhe drejton telefonatat.
– Informon vizitorët për tarifat.
– Merr dhe transmeton mesazhe për vizitorët.
– Përgjegjës për marrjen në dorëzim të postës.
– Menaxhon rezervimet dhe caktimin e sallave të konferencave.
– Kupton nevojat e klientit dhe u ofron zgjidhje të personalizuara duke sugjeruar aktivitete dhe lehtësira të ofruara nga resorti.
– Realizon detyra te tjera qe lidhen me profilin e punes.

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplome e shkollës së mesme/ lartë ( avantazh “ Menaxhim Hotelerie”).
Eksperienca: Të ketë eksperiencë minimalisht 2 vjet në të njëjtën fushë.
Aftësi:
– Njohuri të mira MS Office dhe në sistemin e pagesave.
– Njohuri të mira të gjuhës angleze.
– Shkathtësi dhe aftësi të forta ndërpersonale, prezantuese dhe komunikuese.
– Fleksibël në lidhje me oraret e punës.

*Vendndodhja e punës: Palasë. Transporti i siguruar nga kompania (nisja Vlorë)
* Për kandidatët që nuk janë nga qyteti i Vlorës sigurohet akomodim dhe ushqim

 

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime