Recepsionist Turni III-te 705 views1 application

​​La Brisa Boutique Hotel eshte ne kerkim te kandidateve entuziaste dhe te apasionuar pas industrise se hotelerise, per t’ju bashkuar ekipit tone per sezonin qe vjen ne pozicionin si me poshte:

Pozicioni: Recepsionist turni i III-te

Kandidati duhet te kete keto cilesi:

 • Aftesi shume te mira sherbimi
 • Personalitet pozitiv
 • I buzeqeshur dhe mikeprites
 • Aftesi per te punuar mire ne grup
 • Aftesi per te punuar shpejt dhe multitasking
 • Njohuri per procedurat e sigurise dhe rasteve emergjente
 • Aftesi per te mesuar shpejt programet e hotelerise
 • Njohuri te mira te paketes Office
 • Njohuri te mira te gjuhes angleze
 • Aftesi te mira organizative dhe i kujdesshem ndaj detajeve
 • Preferohet eksperience e mepashrshme ne fushen e hotelerise

Per kompanine eshte shume e rendesishme ofrimi i nje standardi te larte sherbimi, dhe qellimi kryesor eshte per ta permiresuar ate maksimalisht.
Punonjesve ju ofrohet trajnimi i duhur per te ofruar sherbim cilesor dhe profesioonal.
Kompania ofron benefite konkurruese, kushte te mira pune dhe ambient pozitiv.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne E-mail-in si me poshte:
E-mail: info@labrisa.al

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Dhermi
 • Profili Hoteleri