Vlorë, kërkohet: Recepsionist, Koordinator Zone Komerciale, Koordinator Resorti, Supervizor Shërbimi Buggy, Punonjës Pastrimi, Oficer Parkimi 299 views6 applications

Balfin Asset Management and Hospitality kërkon të punësojë në Green Coast:

 • Recepsionist;
 • Koordinator Resorti;
 • Punonjës Pastrimi për vilat/apartamentet;
 • Punonjës Pastrimi për ambientet e jashtme;
 • Recepsionist për turnin e tretë (sezonal);
 • Koordinator i Lungomares dhe La Vista (sezonal);
 • Supervizor Shërbimi Buggy (sezonal);
 • Oficer Parkimi (sezonal).

Çfarë ofrohet:

 • Paketë benefitesh dhe kushte pune shumë të mira;
 • Hapësirë per t’u zhvilluar dhe rritur në karrierë.

Aplikoni tani duke dërguar CV-në tuaj në adresën e email: hr@balfinassetmanagement.al

Për të mësuar më tepër mbi pozicionet e hapurandihuni të lirë të kontaktoni në numrin+355 69 703 9642.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona “Bajram Curri” Boulevard, ETC Business Center
 • Tel/Mob +355 69 703 9642
 • Profili Hoteleri, Sherbime, Turizem