Recepsionist/e 605 views3 applications

La Brisa Boutique Hotel eshte ne kerkim te kandidateve entuziaste dhe te apasionuar ndaj industrise se hotelerise, per t’ju bashkuar ekipit tone per sezonin qe vjen ne pozicionin si me poshte:

Pozicioni: Recepsionist/e
Kandidati duhet te kete keto cilesi:

 • Aftesi shume te mira komunikuese
 • Personalitet dhe sjellje pozitive
 • I buzeqeshur dhe mikeprites
 • Te kete aftesi te mira per te punuar ne grup
 • Aftesi per te punuar shpejt dhe multitasking
 • Aftesi per te mesuar shpejt programet e hotelerise
 • Aftesi te mira per paketen Office
 • Nivel te mire te gjuhes Angleze
 • Te jete fleksibel me turnet e punes
 • Preferohet eksperience e meparshme ne hoteleriMund te jete e nevojshme per te punuar ne turne te ndryshme sipas kerkesave te punes.
Per kompanine eshte shume e rendesishme ofrimi i nje standardi te larte sherbimi dhe qellimi kryesor eshte per ta permiresuar ate maksimalisht.
Punonjesve ju ofrohet trajnimi i duhur per te ofruar sherbim cilesor dhe profesional

Kompania ofron benefite konkurruese ne treg, kushte te mira pune dhe ambient pozitiv.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne Email-in si me poshte:
E-mail: info@labrisa.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Dhermi
 • Profili Hoteleri