Recepsionist/e 156 views

Recepsionist/e

”Tirana International Hotel & Conference Center”
kerkon te punesoje personel ne pozicionet e meposhtme:

RECEPSIONIST/E

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

– Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja.
– Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh.
– Të kenë të paktën 3 vjet experience ne pozicion te ngjashem ne hotele prestigjoze
– Të kenë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike si edhe internetit.
– Të kenë prezencë të mirë.

Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti.
Per aplikime kontaktoni
Scanderbeg Square, 8,
Tirana, Albania
Tel. +355 4 223 41 85
Fax. +355 4 223 25 21

events@tiranainternational.com
www.tiranainternational.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Sheshi Skenderbej 8
  • Profili Hoteleri