Quality Check/ ANGLISHT 63 views

NorthWind agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte duke kerkuar:
Quality Check ne gjuhen Angleze.

Kërkohet

 • Të zotëroj gjuhën angleze në nivelin B2/C1.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi..
 • Të ketë aftësi organizuese dhe analitike.

Aktivitetet:.

 • Dëgjimi i telefonatave drejtpërdrejtë dhe në rregjistrim audio.
 • Kryerja e telefonatave verifikuese për të marrë nje feedback nga klienti.
 • Raportimi te pergjegjësit perkates i telefonatave verifikuese.

Ofrojmë

 • Pagë të kenaqëshme dhe kontratë të rregullt pune.
 • Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht.
 • Ambient rinor dhe dinamik.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.

Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni CV tuaj ne adresen tone e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 11 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
 • Tel/Mob +355697021201
 • Profili Marketing