Qepëse linje prodhimi, Prestari 68 views

Comfort Shoes shpall lajmërim pune për Qepëse Linje Prodhimi Këpucësh në Shkodër, Hot i Ri (Grudë), Juban, Pukë.

Rreth nesh:

“Comfort Shoes” operon në industrinë e prodhimit fason qepje kepucësh prej më shumë se 15 vitesh për marka to ndryshme nderkombëtare. Comfort Shoe ka të punësuar më shumë se 300 punonjës në lokacione të ndryshme, dy prej të cilave ndodhen në qytetin e Shkodrës, në Njësinë Rrethina, në Juban dhe një tjetër ambjent në qytetin e Pukës.

Pozicioni i punës: Qepëse linje prodhimi, Prestari

Kushte e punës:

 • Paga dhe kushtet e punës janë shumë të mira
 • Pushime të paguara dhe transport i garantuar
 • Pranojmë punëtore me apo pa eksperiencë

Kontaktoni në nr:
+355 67 736 6362

Adresat:

 • Hot i Ri, Grudë
 • Zona Industriale, Shkodër
 • Lagjja “Skanderbeg”, Shkodër
 • Pukë
 • Juban

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Shkodër
 • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, Konsulence, Marketing, Sherbime Financjare, Transport/Spedicion