Qeparo, kerkohet Ndihmes Kuzhinier/e, me eksperience, paga nis 100 000 Leke, akomodim i siguruar 68 views

Job Expired

Qeparo, kerkohet Ndihmes Kuzhinier/e, me eksperience, paga nis 100 000 Leke, akomodim i siguruar

Pozicioni: Ndihmes Kuzhinier/e

Kriteret:
✅Preferohet te kete ekperience pune min 1 vit
✅Te jete e shkathet dhe te perballoje fluksin
✅Te permbushe detyrat

Ofrohet:
🔸Paga nis 100 000 Leke
🔸Puna Maj- Tetor
🔸Orari 8-10 ore ( oret extra me pagese)
🔸Akomodim i siguruar nga punedhenesi

📍 Adresa: Qeparo, Vlore

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim