Punonjës hotelierie për në Zvicër 174 views8 applications

Job Expired

Per nje resort te rendesishem me 5 yje te nje zinxhiri te njohur ne sektorin e hotelerise ne Zvicer kerkojme: Punonjes Catering-Hotel

Konkretisht, ne jemi në kërkim të personelit për të kryer detyrat e mëposhtme:

Banakier / Kamerier / Staf në këmbë / Kuzhinier / Personel i kuzhinës / Pjatalarëse / Asistent kuzhinier

Kërkesat:

Kandidati ideal ka një diplomë në sektorin turizëm-hotelierë, ka fituar përvojë, qoftë edhe të shkurtër, brenda konteksteve të ngjashme në strukturat e kategorive apo restorante me standard të lartë cilësor 4/5 yje.

Pansioni dhe akomodimi i ofruar

  • This job has expired!