Punonjese sherbimi ne banak, pa eksperience – 0692063009 61 views

Job Expired

Delice kerkon Punonjese sherbimi ne banak (F)

Ofrohen:
Paga e kenaqshme + sigurime shoqerore + 1 vakt ushqim
Puna konsiston ne 6 ore dhe eshte ne rotacion me punonjesit e tjere sipas turneve meposhte:

  • 9:00 me 15:00
  • 11:00 me 17:00
  • 15:00 me 21:00

Tel: 0692063009
Whatsappp:+355 68 377 1773

Adresa: Kristal center

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rinas, Aeroporti, Tirane
  • Profili Restorante