Punonjëse Pastrimi, 50.000 Leke 40 views

Hotel në Tiranë është në kërkim të:

Punonjëse Pastrimi

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
  • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara;
  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
  • Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
  • Të jenë korrekte;

Ofrohet:

  • Kushte te mira pune
  • ​Paga 50.000 Leke / Muaj

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hotelnetirane1@gmail.com ose të kontaktojnë në numrin e Tel. +355675166158

More Information

Apply for this job Apply via Facebook