Punonjëse Pastrimi, 50.000 Leke / Net New 47 views

Job Expired

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë,

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Punonjëse Pastrimi

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 • Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
 • Të jenë korrekte;

Ofrohet:

 • Kushte te mira pune
 • ​Paga 50.000 Leke / Muaj
 • ​Transport


Shënim:
 Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. +355686082912

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem