Punonjëse Pastrimi 50 views

Job Expired

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:

Punonjëse Pastrimi

 

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 • Të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;
 • Të jenë korrekte;
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Aplikantet duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 31 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem