Punonjese pastrimi 116 views

Tirane, ofroj vend pune Punonjëse pastrimi

SALT Restaurant shpall pozicione të lira pune :

• Punonjëse pastrimi

Përgjegjësitë kryesore:

Përgjegjëse për sigurimin e pastertisë së përgjithshme dhe rregullin estetik të ambienteve;
Mban përgjegjësi materiale për paisjet dhe mjetet e punës që ka në ngarkim;
Ndjek të gjitha rregullat e shëndetit dhe të sigurisë ne punë;

Kërkesat e profilit:

Të ketë eksperienca të mëparshme në këtë profil;
Të jetë e rregullt dhe e përgjegjëshme;
Të jetë korrekte dhe disponibël;
Të ketë komunikim të mirë me stafin e punës;
Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit: 0697079300.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Albania