Punonjës Sigurie 207 views2 applications

Supermarketi BioJu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio të çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershën në biznes.

Aktualisht kompania po kërkon të punësoje punonjës për pozicionin Punonjës Sigurie.

Kriteret e kërkuara:

 • Monitoron mbarëvajtjen e të gjitha sistemeve të sigurisë;
 • Monitorojnë hapjen dhe mbylljen e marketit.
 • Monitorojnë klientët dhe stafin për shkelje të sigurisë apo për tentativa për vjedhje.
 • Ndërhyn në qetësimin e situatave problematike me klientët
 • Ndërhyn sipas rregullores në raste të vjedhjeve apo të dëmtimeve të pronës së kompanisë.
 • Kontrollojnë dhe ruajnë vendet e parkimit të paguara nga kompania.
 • Monitorojnë pamjet filmike për qëllime të sigurisë.
 • Është përgjegjës për sigurinë e mallrave dhe monitorimin e lëvizjes së Cash-it;
 • Kujdeset për respektimin e procedurave dhe rregullores së brendshme të të gjithë stafit;
 • Kontrollon respektimin e procedurave të sigurisë;
 • Monitoron respektimin e procedurave në rast zjarri;
 • Informon punonjësit mbi cdo cështje të sigurisë në punë;
 • Është përgjegjës për respektimin e procedurave në ambjentet e magazinës dhe në dyqan;
 • Raportojnë përpara menaxherit për situatat e identifikuara si tek stafi ashtu dhe tek klientët.

Kerkesat:

 • Të zotërojë diplomë të Shkollës së Mesme.
 • Minimum 2 vite eksperiencë pune në pozicion të njëjtë.
 • Njohuri bazë të kompjuterit;
 • Njohja e një gjuhe të huaj përbën prioritet

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket