Punonjes sigurie 84 views

Job Expired

HISTORIKU
MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Punonjës Sigurie

Qëllimi i Pozicionit: Monitorimi dhe mbikqyrja e sigurisë në objekt.
Detyrat dhe Përgjegjësitë: Kryen Detyrat sipas Ligjit Për Shërbimin Privat të Sigurisë Fizike, Ligji Nr.75/2014 per SHFSF dhe në përputhje me politikat e kompanisë.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:
Kualifikimet: Licensa përbën prioritet
Eksperiencë pune: Min 2 vite experiencë pune në pozicione të ngjashme.

Aftësitë:

  • Të ketë njohuri rreth rregulloreve dhe ligjeve për sigurinë fizike
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
  • Aftësi për të punuar në grup.
  • Aftësi të punojë nën presion dhe të merret me situata sfiduese.
  • Njohja e një gjuhe të huaj përbën përparësi.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice