PUNONJES SHERBIMI SECURITY 38 views

Kompania “SALILLARI shpk” kerkon te punesoje PUNONJES SHERBIMI SECURITY (SHPSF).

Te jete i paisur me Çertifikate dhe Autorizim per mbajtje arme.
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 068 60 22 223

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga “Bilal Sina”
  • Profili Ndertim