Punonjes sherbimi, Motorrist 35 views

Kompania “Square Studio” SHPK me vendodhje ne Tirane dhe aktivitet ne fushën ushqimore, bar- kafe, brenda dhe jashtëterritorit te Republikes se Shqiperise kerkon te punesoj Motorrist me kohe te plot.

Te interesuarit duhet te plotesojne kriteret e meposhtem:

1. Mosha nga 20 – 38 vjec
2. Te mbaj pergjegjesite e punes
3. Te jete i shkathet
4. Te njoh zonat e Tiranes

Kushtet e punes jane si me poshte:

1. Kontrat pune sipas kodit te punes
2. Orar pune i percaktuar
3. Pagese konkuruese

Te interesuarit mund te dergojne Cv ne email: hr@squarestudio.al ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0698619360

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Restorante