Punonjës për zyrë shitje 23 views

Sun Ballast një ndër kompanitë lider në sektorin fotovoltaik  në Itali  dhe jo vetëm, po kërkon një person  për tju bashkuar ekipit të shitjeve në zyrën në Tiranë.

 

Puna konsiston në:

 • Menaxhimin e kërkesave të klientëve potencial dhe atyre aktual.
 • Mbledhjen e informacioneve që mungojnë dhe që janë të nevojshme për të përpiluar një preventiv.

 

Karakteristikat:

 • Durimi, këmbëngulja dhe përqëndrimi duhet të jenë pikat tuaj më të forta.
 • Zotërim i avancuar i gjuhës italiane në të komunikuar dhe shkruar(të paktën B2).
 • Saktësi dhe shpejtësi në të vepruar.
 • Ambicie për të mësuar dhe për tu zhvilluar.

 

Çfarë ju ofrojmë?

 • Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
 • Fundjava pushim.
 • Pagesa ndër më të lartat në treg.
 • Dreka e paguar nga kompania.
 • Ambjente rinore dhe moderne.
 • Trajnime periodike.

 

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing