PUNONJËS NË INDUSTRINË Ë PËRPUNIMIT TË PESHKUT NË ANGLI 63 views

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur. Ne vazhdojmë të ofrojë mbështetje për rekrutime në nivel global. Rrjedhimisht:
Për një nga partnerët tanë ndërkombëtarë, në INDUSTRINË E PROCESIMIT TË PESHKUT NË ANGLI, një kompani lider e cila operon prej më shumë se 40 vjetësh, po kërkojmë:
PUNONJËS NË INDUSTRINË Ë PËRPUNIMIT TË PESHKUT NË ANGLI
SPONSORIZIM I VIZËS SË PUNËS ËSHTË I DISPONUESHËM PËR KËTË POZICION. PAS 5 VJETËSH PËRFITONI NËNSHTETËSINË.
PAGA VJETORE
£23,000 – £28,000 Net në vit, (në varësi të eksperiencës)
Kjo pagë është për 5 ditë pune me turn 8 orësh.
Paga për orët shtesë paguhet ekstra.
Përfitimet shtesë
• Strehim/akomodim falas, është në dispozicion;
• Regjistrimi automatik në skemën e pensionit të kompanisë;
• 28 ditë pushim vjetor me pagesë (përfshirë pushimet e festave)
• Mundësi për zhvillim karriere dhe benefite të tjerave sipas skemave aktuale të kompanisë
Detyrat ditore përfshijnë, por nuk kufizohen në:
• Përpunimi dhe paketimi i produkteve të peshkut
• Përgatitja e paletave për dërgim
• Detyrat logjistike
Kërkesat e profilit:
• Të keni 2 ose më shumë vite eksperiencë pune në kompani të ngjashme;
• Niveli i gjuhës Angleze B1 General;
• Arsim I mesëm
• Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
• I/e gatshëm të zhvendoseni sapo të dale viza e punës.
Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar, Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni. Të gjitha apikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 “Për Mbrojtjen e të Dhënave personale”

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Pjeter Budi, 1001, Tirane Zyra 6, Pallati Rogerd (perballe Restorant Floges)
  • Profili Punesim