Punonjes magazine 75 views

Job Expired

Ofrohet vend pune punonjes magazine

FarmaCity kerkon te zgjeroje stafin me nje punonjes Magazine. Kerkohen aftesi organizative, korrektese dhe kordinim me stafin.

Detyrat e pozicionit:

  • Pranimi dhe kontrolli I furnizimeve
  • Sistemimi ne rafte I produkteve
  • Asistimi ne paketimin e porosive
  • Raportimi I problematikave dhe produkteve te demtuara

Kualifikimet:

  • Patente e tipit B
  • Perben avantazh eksperience e meparshme ne te njejtin pozicion dhe referencat e mira nga punedhenesi i meparshem.

Te interesuarit te dergojne cv ne: punesim@farma-city.al ose te kontaktojne ne 0693063744

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike