Punonjes magazine 14 views

Vanto Home shpk, kompani e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake të brandeve më të mira ndërkombëtare, kërkon të punësojë nje punonjes magazine.
Ne ofrojme nje ambjent komod dhe miqesor per te gjithe punonjesit.

Detyrat dhe pergjegjesite:
– Sistemon produktet dhe mban te rregullt ambjentin e magazines
– Respekton radhen e punes sipas udhezimeve te magazinierit
– Raporton tek magazinieri

Kualifikimet:

– Shkolle e mesme
– Të disponoj leje drejtimi të kategorisë B;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën: service@vanto.al ose te telefonojne ne numrin 0676000058.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti