Punonjës/e zyre 403 views16 applications

Job Expired

Kërkohet një punonjes/e zyre.

Të ketë njohje perfekte të gjuhës angleze dhe kompjuterit si dhe aftësi pune në grup.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
Connect with us
Contact Us