PUNONJËS/E MARKETI / TIRANË 54 views

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 30 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant’Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë për Marketin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë:

  • PUNONJËS/E MARKETI

 

Kriteret bazë:

  • Mosha nga 20 deri në 50 vjeç;
  • Arsimi i mesëm;
  • Të ketë dinamikë;
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup;
  • Përbën avantazh eksperienca në profile të ngjashme.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com, ose të na vizitojnë në showroomin Gourmania, Rr. Abdyl Frasheri, ish Blloku Tiranë, ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit 067 20 28 452

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim