Puno nga shtepia me Oas! 132 views4 applications

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Oas Call, Call Center i profilizuar ne sherbime outbound kerkon Operatore te gjuhes ITALIANE

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri te mira te gjuhes Italiane ;
– Aftesi te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
– Disponibilitet ne orar 4, 6, 8 ore

Ofrojme:
– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
– Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:
Email: hr@oascall.al
Tel. 0695488484

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Ramazan Demneri
  • Tel/Mob 0695488484
  • Profili Call Center