Puno dhe argetohu me LE SPOT 50 views

Le Spot po rekruton vajza promotore per disa fushata te cilat japin mundesine e te punuarit dhe te argetuarit

Nuk kerkohet eksperience e mepareshme, mjafton vetem deshira per te punuar
Paga dhe bonuse shume te mira
Orari i punes : Fleksibel vetem 6 ore ne dite

Per me shume informacione dergoni cv tuaj ne :
lirola.toli@lespot.al ose kontaktoni ne nr e tel : +355 69 554 3506

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona RR "REZERVAT E SHTETIT", LUNDËR 1
  • Profili Marketing