PUNËTOR / PUNËTORE FABRIKE 48 views

Për një nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare që operon në Shqipëri për vite me rradhë, duke zhvilluar aktivitetet e saj të prodhimit në fushën e automotivës, sistemeve të kabllove, sistemeve SCR si dhe sistemeve elektromekanike të cilat u dorezohen kompanive ndërkombëtare që janë lider në industritë e tyre po kërkojmë:

PUNËTOR / PUNËTORE FABRIKE

Ofrohet:

 • Ofrohet paketë ekonomike atraktive krahasuar me konkurentët
 • Ofrohet trajnim për proceset e punës dhe rritje profesionale
 • Ofrohen kushte shumë të mira pune,
 • Ofrohet ambient higjenik i pastër dhe komod.
 • Ofrohen 40 orë punë në jave
 • Ofrohet mbulim transporti vajtje -ardhje
 • Ofrohet kuotë ditore ushqimi

Kërkohet:

 • Dëshirë për të punuar,
 • Komunikim i mire
 • Korektësi në punën e tyre
 • Mosha mbi 19 vjec

Nëse jeni të interesuar ju mund të na dergoni të dhënat tuaja (emër-mbiemër dhe ditëlindja) me anë të një mesazhi tek numri : 067 46 47 48 4 ose Cv tuaj në adresën rekrutime@dimensionhr.al
Të gjithë personat e interesuar do të kontaktohen nga stafi i Dimension për t’iu dhënë më shumë detaje.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 34 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime