Punëtor në Repartin e Kartonit 23 views

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit. Me rritjen e kapaciteteve dhe zgjerimit te shoqerise, kemi nevoje per fuqi punetore, duke ofruar kushte shume te mira punësimi.

Detyrat

  • Punetori i makinerise dhe ai i transportit kanë për detyrë sistemimin në palet të produktit të gatshëm që del nga makineria;
  • Spostimin e produktit të gatshëm sipas cilësisë dhe trashësisë së saj;
  • Transportimin dhe ngarkimin e produktit në makinat transportuese
  • Mban pastër vendin e punes dhe bën patrimin e tij;
  • Zbaton rregulloren së brendëshme të shoqërisë;
  • Zbaton rregullat e sigurimit teknik gjatë gjithë proçesit të punës, për të cilat është instruktuar nga personeli përkatës;

Kualifikimet

  • Të ketë përvojë pune të mëparshme.
  • Të jetë i përgjegjeshëm dhe i komunikueshëm në ambientet e punës.
  • Të jetë person i besueshëm dhe të udhehiqet nga transparenca dhe besueshmëria, si dhe korrektësia.
  • Preferohen të jenë persona të moshës nga 20-45 vjeç.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë një Cv në adresën e emaili: zyrajuridike@edipack.al ose të telefonojnë në numrin e telefonit: 0697014871.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Lagja 15, Rr.
  • Tel/Mob 0697014871
  • Profili Prodhim/Perpunim, Tregti dhe Prodhim