Punetor ne fabrika te prodhimit 36 views

Ofertë për punësim sezonal për studentë në Gjermani
Kriteret:
Të jeni student aktiv
Të posedoni njohuri te gjuhes gjermane ose angleze
Çka ofrojmë ne :
Punë me pagesë të nivelit gjerman
Punë në sektorin e prodhimit dhe shërbimit
Ambient dinamik të punës
Sigurimin e banimit
Mundësi për të eksploruar qytetet gjermane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Rr.Kroi i Bardhe Nr 96 Prishtine
  • Tel/Mob +38344 871 657
  • Profili Sherbime