PUNËTOR NDËRTIMI dhe MURATOR 22 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani në fushën e ndërtimit në Maqedoninë e Veriut, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

PUNËTOR NDËRTIMI

MURATOR

 

OFROHEN:

– Akomodimi dhe ushqimi të siguruara nga kompania

– Pagesë 500 – 800 Euro për punëtorët e ndërtimit

– Pagesë 800- 1100 Euro për muratorët

Personat e interesuar mund të dërgojnë sms/whatsapp në numrin në vijim: 069 20 46 320

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime