Punëtor magazine/makinerie 42 views

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit .Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit.

Detyrat

 • Puntori i transportit ka për detyrë sistemimin e paletave të produktit të gatshëm në magazin;
 • Spostimin e produktit të gatshëm sipas cilësisë dhe trashësisë së saj;
 • Transportimin me transpal të produktit të gatshëm dhe ngarkimin në makinat transportuese;
 • Patrimin e ambjentit të punës;

Kualifikimet

 • Të ketë përvojë pune të mëparshme.
 • Të jetë i përgjegjeshëm dhe i komunikueshëm në ambientet e punës.
 • Të jetë person i besueshëm dhe të udhehiqet nga transparenca dhe besueshmëria, si dhe korrektësia.
 • Preferohen të jenë persona të moshës nga 20-45 vjeç.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë një Cv në adresën e emaili: zyrajuridike@edipack.al ose të telefonojnë në numrin e telefonit: 0697014871.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Durrës
 • Rruga/Zona Lagja 15, Rr.
 • Tel/Mob 0697014871
 • Profili Prodhim/Perpunim, Tregti dhe Prodhim