Punetor Magazine 59 views

Job Expired

Kompania Billa lider në tregtimin e pllakave, hidrosanitareve, parketeve dhe materialeve të tjera të ndertimit, kërkon: Punëtor Magazine

Detyra dhe Përgjegjësi

– Pergatit porosite e klienteve.
– Sistemon mallin ne magazinë duke u kujdesur per cilësin dhe vendndodhjen e tyre.

Kriteret e kandidatit :

– Të ketë aftesi shume te mira komunikimi dhe të punojë në grup.
– Të jetë person korrekt, i ndërgjegjshëm dhe i gatshëm për punë

Të gjithe kandidatet e interesuar mund te aplikojne per poziconin duke dërguar CV-ne ne adresen e meposhtme: hr@billa.al ose duke telefonuar te numri: 068 907 2007

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 68 907 2007